Aan tafel met Business Women Teylingen in Sassenheim bij Wagner’s grootste boekenontbijt

May 11, 2023 | Bijeenkomst

Onze volgende ontmoeting is op 11 mei 2023 aan de ontbijttafel van Boekhandel Wagner’s Grootste Boekenontbijt in Park Rusthoff. Doe mee! en support Willemien tijdens de internationale lancering van het boek Zeven Zussen! Het wordt weer echt leuk elkaar er te zien, bij te praten, boek inspiratie te delen en lekker samen te ontbijten. Dresscode: Iets met Atlasblauw – gewoon een leuke blauwe sjaal over je jas, of hoed bijvoorbeeld:)

 

Boodschap van Willemien..

“Op 11 mei verschijnt eindelijk het laatste deel van ‘De Zeven Zussen-serie’. Zeven Zussen liefhebbers staan wereldwijd te popelen!!! In Nederland organiseren wij, boekhandel Wagner, het grootste Bollenstreek Boekenontbijt tijdens de internationale lancering. 

Samen met honderden Zeven Zussen –  liefhebbbers vieren we op 11 mei het nieuwste en laatste boek ‘Atlas’. Meterslange tafels staan op die donderdag klaar in Park Rusthoff voor het allergrootste ontbijt. 

Doe je mee bij de tafel van Business Women Teylingen?

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je (nog) geen boek van de serie hebt gelezen. Saamhorigheid en verbinding staan bovenaan! We kunnen niet wachten om dit met elkaar te vieren en er een bijzondere ochtend van te maken.”

Willemien Cazzato – Eigenaar Boekhandel Wagner in Sassenheim