Masterclass: De kracht van samenwerken met lef en moed

Camping Rianto Oosteinde 11a, Warmond, Zuid Holland, Netherlands

Pak een early bird ticket voor de Masterclass: De kracht van samenwerken met lef en moed. Leer iets echt waardevols en ontmoeten andere lokale vrouwelijke ondernemers bij de Masterclass. Vind nieuwe kansen en win prijze of doe mee voor de Ondernemer van de Maand!

€21

90 dagen meer winst challenge

Camping Rianto Oosteinde 11a, Warmond, Zuid Holland, Netherlands

We zijn verheugd om een 90 dagen Meer Winst Challenge traject te kunnen lanceren, gebaseerd op het Money Maker Planner boek van Marissa Bonants. Elf bedrijven hebben zich aangemeld voor de eerste groep. De challenge wordt door ons begeleid, maar Marissa zal tijdens de challenge twee trainingen aanbieden.

90 dagen meer winst challenge (2e editie)

We zijn verheugd om weer een 90 dagen Meer Winst Challenge traject te kunnen houden, gebaseerd op het Money Maker Planner boek van Marissa Bonants. De challenge wordt door ons begeleid, maar Marissa zal tijdens de challenge twee trainingen aanbieden.

VAN KLEIN NAAR GROOT & MEESLEPEND

De Tulperij Voorhout Oude Herenweg 16B, Voorhout, Netherlands

Heb jij momenten als vrouwelijke ondernemer dat je je klein en onbelangrijk voelt? Of dat je soms aan je bedrijf gaat twijfelen? Stop het Calimerocomplex! Laat ons je meenemen in onze krachtige beweging om jou, als vrouwelijke ondernemer te laten groeien in zelfverzekerdheid en verbinding.